Bemutatkozás

könyvvizsgáló cég, könyvelésfelügyelet, cégátvilágítás, adótanácsadás

Miért mi?

Kiterjedt szakmai ismeretek

Az ASJ Audit Kft. 2019-ben alakult, de alapító tagként több mint 20 éves számviteli, könyvvizsgálói gyakorlattal rendelkezünk, s több éves tapasztalatot szereztünk ismert könyvvizsgáló társaságokban. Jelentős elméleti és gyakorlati szaktudásra tettünk szert a magyar és a nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat területén.

Speciális iparági ismeretek

Figyelemmel kísérjük a különböző szektorokat érintő számviteli és adózási szabályok változását (építőipar, ingatlanhasznosítás, szállodaipar, mezőgazdasági szektor, reklám szakma, kiskereskedelem, K+F tevékenység). Ügyfeleink körében egyaránt képviseltetik magukat: nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, kis- és középvállalkozások, valamint családi vállalkozások. Speciális vagy nagyobb csapatot igénylő megbízások során együttműködünk több egyéni könyvvizsgálóval, jogásszal és adótanácsadóval, hogy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújthassunk megbízóinknak.

Független, külső megítélés

Könyvvizsgálati, számviteli és tanácsadási tapasztalatainkkal független véleményt nyilvánítunk a vezetőség számára alapvető fontosságú kérdésekről. Az ügyfelek tevékenységének és számviteli szabályozásának megismerését alapvetőnek tartjuk, ezáltal releváns megállapításokat teszünk a pénzügyi kimutatások vizsgálata során.

Kommunikáció

Rendszeres kommunikációt folytatunk a számviteli feladatokért felelős munkatársakkal és a pénzügyi vezetéssel. Ez biztosítékot jelent arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül azonosítsuk a lényeges kockázatokat, a lehetséges számviteli, pénzügyi és adózási problémákat, és megoldást találjuk azokra, támogatva ügyfeleinket a végrehajtásban.

Korszerű IT-megoldások

A könyvvizsgálati dokumentációt a Metrum Referencia segítségével biztosítjuk, mely Magyarország legnagyobb példányszámban eladott könyvvizsgáló szoftvere. Az ügyfelektől bekért, illetve az általunk készített kimutatások, anyagok korszerű továbbítására szükség szerint felhőalapú megoldást biztosítunk.

Keressen minket!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!