Munkatársaink

Munkatársaink

Az ASJ AUDIT Kft. szakmailag felkészült és elkötelezett munkatársai magyar, angol, német és francia nyelven állnak ügyfeleik rendelkezésére, jártasak mind a magyar, mind a nemzetközi könyvviteli standardokban, nemzetközi konszolidációs adatszolgáltatásban, kontrollingjelentések készítésében és iparágspecifikus adózási kérdésekben.

könyvvizsgáló cég, könyvelésfelügyelet, cégátvilágítás, adótanácsadás

Alapító partnerek

Nemoda Sára

bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő, IFRS mérlegképes könyvelő

1995-ben szereztem diplomát a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Az idegenforgalmi marketing területén tett másfél éves vargabetű után ismertem fel a számviteli munka szépségeit és kezdtem el könyvelőként dolgozni egy belga mezőgazdasági vállalatcsoportnál. Három év könyvelési munka után, 2000-ben csatlakoztam a Metrum Könyvszakértő Kft-hez és 2004-ben szereztem meg a könyvvizsgáló képesítést. Jártasságot szereztem kis- és középvállalkozások teljes körű auditdokumentációjának elkészítésében, átalakulások könyvvizsgálatában. Mentorom dr. Galambos Péter volt, akitől a szakma iránti elkötelezettséget, a könyvvizsgálati módszertan fontosságát és az új informatikai megoldások iránti nyitottságot tanultam meg.

2006-tól a Mazars Kft.-ben folytattam pályafutásomat, ahol tovább fejlődhettem nagy, nemzetközi cégek magyar leányvállalatainak könyvvizsgálata kapcsán, részt vehettem pénzügyi átvilágításokban és beletanulhattam nagyobb csapatok irányításába. Két gyermekem születése után, 2014-től visszakanyarodtam a könyvelési szektorhoz, 8-10 fős könyvelői csoport, illetve könyvelő iroda szakmai és operatív irányítását végeztem.

Az ASJ Audit Kft-t 2019. őszén alapítottuk Stéber Judit cégtársammal.

Nyelvtudás: francia, angol

Stéber Judit

okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő

A számvitel iránti szeretetet a középiskolai könyvviteltan tanárnőmnek köszönhetem, már ekkor egyértelmű lett, hogy az én utam csak a számvitel lehet. A középiskolai könyvvitel OSZTV-n 4. helyezést értem el.

A diplomámat 2001-ben szereztem meg. Néhány hónapos könyvelési munka után az ITAG-ÖKOLEX Könyvvizsgáló Kft-nél kezdtem meg könyvvizsgálati pályafutásomat. Az ott eltöltött 3 év alatt a könyvvizsgálói asszisztensi munka mellett párhuzamosan kisebb cégek folyamatos könyvelését is végeztem. 2004 végén csatlakoztam a Metrum Könyvszakértő Kft-hez, ahol főként német, osztrák nagyvállalatok magyarországi leányvállalatainak könyvvizsgálatában vettem részt, mely során számos iparág sajátosságaival ismerkedtem meg (termelő cégek, építőipari cégek, kereskedő cégek, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégek).

Emellett tapasztalatot szereztem adóátvilágításban, átalakulások (beolvadás, kiválás) könyvvizsgálatában, több éves üzleti terv készítésében, anyavállalat részére konszolidációs adatszolgáltatások (IFRS és US-GAAP alapú) készítésében, könyvvizsgálatában, végelszámolás lebonyolításában. Az itt megszerzett tudásomat mélyítettem tovább a Mazars Kft-nél 2006-2010 között, ahol részt vettem nagyobb vállalatok könyvvizsgálatában, auditmunka irányításában, konszolidált éves beszámoló könyvvizsgálatában, adóátvilágításokban, devizás könyvvezetésre való áttérés könyvvizsgálatában, valamint újabb iparágakat ismertem meg (szállodaipar, szállítmányozás).  2010-től az SZM-Audit Kft-nél további gyakorlatot szereztem társaságok önálló könyvvizsgálatában, adótanácsadásban, átalakulások és pályázatok könyvvizsgálatában.

Nyelvtudás: német, angol

Keressen minket!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!