Támogatjuk a magyar kortárs művészetet

könyvvizsgáló cég, könyvelésfelügyelet

Támogatjuk a magyar kortárs művészetet

Cégünk magas színvonalú szakmai szolgáltatást nyújt, s emellett elkötelezett híve és támogatója a magyar kortárs művészetnek.  Együttműködve egy kis kortárs galériával, szeretnénk példát mutatni, hogyan lehet a cég arculati elemeinek kialakítását ötvözni a művészet pártolással, szponzorációval. 

A Budapest, Bartók Béla út 37. szám alatt található galéria Újbuda városközpontjának egyik elsőként megnyílt galériája, mely több, mint egy kiállítótér.

A HáromHét galéria hazai és külföldi, kezdő és befutott művészek kisebb önálló, kétszemélyes, illetve csoportos kiállításainak rendezését vállalja. Emellett – méretéből adódóan – egy olyan intim közösségi tér, ahol a geometrikus művészet iránt érdeklődők mindig a legmagasabb minőségű munkákkal találkoznak, megismerkedhetnek és beszélgethetnek az alkotókkal, illetve különböző kulturális programok – irodalmi estek, performance-ok, előadások, borestek, vetítések, pszichológia beszélgetések – szervezésével közelebb viszik az emberekhez a kultúrát.

Most a galéria kilépve saját teréből, házhoz viszi a kultúrát.

Honlapunkon félévente váltakozva lehetőséget adunk egy-egy művész bemutatkozására, melyeket jó szívvel ajánlunk az oldalunkra látogatóknak.

Első alkotónk Zalavári József szobrász, formatervező.

A Galéria helyet adhat a művészet pártolására, mecenatúrára, egy-egy kiállítás megnyitásának lehetősége – támogatási jelleggel – biztosítható bármilyen művész számára. A kiállítás megnyitója pedig kellemes apropót kínál az üzleti partnerekkel való találkozásra. Amennyiben arra érdemes, támogatandó művész számára kíván megjelenési lehetőséget biztosítani, forduljon a galéria vezetőjéhez!

  • Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 37.
  • Nyitva tartás: kedd-péntek 11h-15h, szombat 12h-18h
  • Kapcsolat: Bódis Andrea – galériavezető
    • Telefon: +36 70 866 4222
    • E-mail: andrea.bodis(kukac)haromhet(pont)hu


Keressen minket!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!