Értékek

könyvvizsgáló cég, könyvelésfelügyelet, cégátvilágítás, cégaudit, cégfelügyelet

Értékek

Függetlenség

Ügyfeleink bizalmát átlátható munkavégzéssel, egyértelmű kommunikációval igyekszünk megszolgálni, a szakmai standardok és törvényi előírások szem előtt tartásával. Komolyan vesszük megbízásunk célját, hogy tárgyilagos, hiteles véleményt nyilvánítsunk ügyfeleink pénzügyi, vagyoni és jövedelmi helyzetéről.

Szakmai igényesség

Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos szakmai tudásfejlesztésre. A kötelező könyvvizsgáló kamarai képzéseken túl minden évben részt veszünk IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) és adókonferenciákon, de figyelemmel kísérjük a szervezetfejlesztés és a HR területét érintő szakmai újdonságokat is. Nem vállalunk el olyan megbízást, amihez nem rendelkezünk megfelelő szakértelemmel vagy amit ne tudnánk megfelelő időben ellátni, beleértve a könyvvizsgálati munka megtervezését, az ellenőrzést és a munkánk dokumentálását.

Együttműködés

Könyvvizsgáló partnereink személyesen vesznek részt a helyszíni vizsgálatokon, s mérik fel az üzleti tevékenységet és a számviteli, informatikai környezetet az új megbízások során. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink elvárásaira, szem előtt tartjuk a határidőket és a szakmai minőség-ellenőrzés szempontjait.

Megbízhatóság

A könyvvizsgálat és tanácsadás felelősségteljes, minőségi munkavégzést igényel. A kockázatok felmérésével, megfelelő könyvvizsgálati eljárások alkalmazásával helytálló következtetéseket vonunk le a pénzügyi kimutatásokból. Ezen felül célunk a szoros zárlati határidők betartása, a jelentési kötelezettségek határidőre történő teljesítése.

Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk elkötelezett a magyar vállalkozások, non-profit szervezetek és képzőművészek támogatásában. Ennek egyik módja, hogy honlapunk képi anyagát féléves váltással – a Bartók Béla úti Három Hét Galériával együttműködve – kortárs magyar művészek alkotásaiból választjuk.

Keressen minket!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!